HOMEMAATWERK SUAR TAFELSMAATWERK TEAK TAFELSACTIEOVER BIJ MIESALGEMENE VOORWAARDEN
OVER BIJ MIES

KLEDING & LIFESTYLE

Informatie
Onze winkel ”bij Mies” is een winkel met beleving. Een leuke gezellige winkel waar we de klant het graag naar zijn zin willen maken. Met mooie damesmode voor jong en oud tussen de gezellige lifestyle trends onder het genot van een lekker kopje koffie of thee. Dus dames neem uw man gerust mee!
Wie is "bij Mies"?  “Bij Mies” is ontstaan door het enthousiasme van Miranda en Esther. Beide al ruim 15 jaar zelfstandig en toe aan een nieuwe uitdaging. Een uitdaging waar we beide onze passie in kwijt kunnen. Zowel in de Mode als in de Lifestyle. Daardoor zal “bij Mies” ook een actieve/bruisende winkel gaan worden waar wij onze klanten bij gaan betrekken.
Onze geschiedenis Miranda die al vanaf haar 16de werkzaam is in de mode waarvan de laatste 14 jaar als franchise wat ze altijd met erg veel plezier en passie heeft gedaan maar vernieuwing en uitbreiding kon ze daar niet realiseren.

Esther die 17 jaar een groothandel heeft gehad in Indonesië waar ze actief was in het ontwerpen en ontwikkelen van de leukste materialen en modellen voor haar klanten. Een vak en land wat in je bloed kruipt en na een pauze van 5 jaar nu weer helemaal bruist om met haar mensen in Indonesië de leukste, mooiste lifestyle producten te kunnen inkopen en  natuurlijk voor de beste prijzen!

Miranda en Esther vullen elkaar geweldig aan om “bij Mies” een gezellige toegankelijke winkel te laten zijn.

​Tot ziens “bij Mies”!
BIJ MIES | Buskensstraat 1 | Boekel | 0492-330452